Lábápolás Bonyhádon

Kezdőlap Rólam Árlista Galéria Kapcsolat
SEPTEI SZILVIA

A kezelés sikeressége

A spange kezelés a benőtt körmök és a csőkörmök kezelésének gyengéd megoldási lehetőségét kínálja. Segít az deformálódott köröm természetes és egészséges növekedésében. A kezeléssel a műtéti beavatkozás elkerülhető és a kellemetlenség gyorsan enyhíthető. A fogszabályzókhoz hasonló módon a spangék a köröm természetes növekedését szabályozzák.

A kezelés hatékonysága bizonyított: a lábápolás szakirodalmában számos sikeres példa található. És ez többé nálunk sem titok!

 

Németországban több mint 8000 lábápoló, gyógypedikűrös és orvos alkalmazza ezt a kezelést, de Magyarországon is egyre több orvosnál és pedikűrösnél vehető igénybe ez az eljárás. Növekszik azok száma is, akik a műtét helyett ezt a megoldást választották és ma már örömmel gondolnak vissza arra, hogy jó döntést hoztak és a körömszabályozót választották.

 

Azok a betegek, akiken ez az eljárás már segített, elégedettek a módszer esztétikai és egészségügyi eredményeivel is. Hálásak a kezelés gyors segítségéért és hosszan tartó sikeréért: „Egy olyan kezelés, ahol a probléma pont ott oldódik meg, ahol az van – a köröm széle alatt.”

BETÖLTÉS...