Lábápolás Bonyhádon

Kezdőlap Rólam Árlista Galéria Kapcsolat
SEPTEI SZILVIA

Kék kenőcs

Sokan csodaszernek tartják azt a kék kenőcsöt, amelyet Lukács Károly fejlesztett ki iharosberényi gyógyszertárában. Ő az egyetlen gyógyszertári gyógyszerész hazánkban, aki több évtized után ismét rendelkezik saját törzskönyvezett gyógyszerrel. A természetes szer híre a szájhagyomány útján az elmúlt években mind szélesebb körben terjedt el. Bőrgyógyító hatása számos területen mGyógyír az égési sérülésekre

Az égési sérülések sajátossága, hogy az elhalt, roncsolt szövetek a helyükön maradnak, így a bőrfelszínen var képződik. Gyógyulásuk során további nehézséget okozhat az igen gyakori felülfertőződés.

A Kék Kenőcs hatásosan védi ki mindkét problémát. Hatóanyagainak egy része keresztüljut a roncsolt szöveteken, szétválasztja egymástól a sérült és az ép részeket. A sérült bőr gyógyulása alulról felfelé indul meg, minek köszönhetően varmentes, sima hegfelület képződik a felszínen. Antibakteriális hatóanyagainak köszönhetően a felülfertőzés kockázata minimálisra csökken.

 

De nem csupán gyógyítja az égés által okozott hámsérüléseket, hanem eredményesen csökkenti a vele együtt járó fájdalmat is. Fájdalomcsillapító hatása annak köszönhető, hogy a fájdalomérző receptorokról leszorítja az ingerlő anyagokat.

Nincs más dolgod, mint a sérülés mértékétől függően napi két-három alkalommal felvinni a krémet az érintett felületre.

 

Mit is tartalmaz pontosan?

Joggal kérdezheted, hogy milyen hatóanyagokból is áll össze a krém. A gyártás során kizárólag természetes alapanyagokat használnak fel, melyek antibakteriális, gyulladáscsökkentő és hámosító hatásuknak köszönhetően gyógyítanak.

 

Összetétel

Cink-oxid – hámosító.

Vazelin – var nélküli sebgyógyulás.

Sumamed-Saptosyl keverék – antibakteriális hatóanyag.

Tisztított kamilla- és cickafarkolaj – gyulladáscsökkentő.

A Kék Kenőcsnek számos továbbfejlesztett változata kapható, melyek segítenek a gombás bőrfertőzések, a pikkelysömör vagy épp a pattanásos bőr kezelésében. A továbbiakban ebből kaphatsz egy kis ízelítőt.

 

Gombás fertőzések kezelése

A bőr gombás fertőzésére számos egészségügyi probléma, illetve életmódbeli tényező hajlamosíthat. Az elhúzódó antibiotikus kezelések, az immunhiányos állapotok, a cukorbetegség vagy a műszálas ruhadarabok rendszeres viselése mind elősegítik a gombák szaporodását.

 

 

15 természetes gombaölő

A Kék Kenőcs továbbfejlesztett változata a Gomba-Stop Kék-Lukács Krém. Amennyiben bőr- vagy körömgombától szenvedsz, nincs más dolgod, mint naponta két-három alkalommal eloszlatni a krémet a fertőzött területen. A krém a nyálkahártyák kivételével a teljes testfelületen alkalmazható.

 

Búcsú a pattanásoktól

Az akné a faggyúmirigyek és a szőrtüszők gyulladásos elváltozása, melynek kialakulásában gyakran baktériumok is közrejátszanak. Ha a kamaszkoron túljutva még mindig problémát okoznak számodra a pattanások, ideje, hogy kipróbáld a Kék Kenőcsből kifejlesztett Akne-stop nevű krémet.

A krém hatóanyagai elpusztítják az akné kialakulásáért felelős baktériumokat, szaliciltartalmának köszönhetően pedig a bőr nem vastagszik meg. Naponta egyszer, este – szükség esetén reggel is – vidd fel a bőrödre, és néhány napon belül javulást tapasztalsz.

 

Pikkelysömör ellen

A pikkelysömör – más néven psoriasis – a bőr nehezen kezelhető, gyulladásos megbetegedése. Kialakulása egyrészt genetikailag meghatározott, másrészt környezeti tényezőktől is függ.

A tudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható, csupán a tünetei enyhíthetők.

A szintén Lukács Károly által kifejlesztett Pikkely-stop krém elősegíti az új sejtréteg kialakulását, miközben megszabadítja a bőrt a régitől. Egyenletesen vidd fel a psoriasisos területre a krémet reggel és este – és egy-két héten belül javulást tapasztalsz majd. Amennyiben bőröd kisebesedett, úgy használhatod a Kék Kenőcsöt is.

A készítmény a test bármely pontján kialakult pikkelysömörre használható, ám, ha a szem környékére viszed fel, előfordulhat, hogy a hatóanyagok kipárolgása könnyezést okoz.

 

Cikk forrása: sonline.hu, femina.hu

BETÖLTÉS...