Lábápolás Bonyhádon

Kezdőlap Rólam Árlista Galéria Kapcsolat
SEPTEI SZILVIA

Benőtt köröm kezelése műtét nélkül

A 3TO-Spange kiválóan alkalmas a benőtt és deformálódott körmök kezelésére. A kapcsok végét gyengéden a köröm széle alá helyezve egy összehúzó drót segítségével a körömlemezen összekapcsoljuk. Ennek segítségével a benőtt köröm kiemelkedik a körömsáncból, lehetővé téve, hogy a köröm az eredeti formájában nőjön tovább. A három részből álló körömszabályozót (3TO-Spange) már évek óta nagy hatékonysággal alkalmazzák a benőtt és deformálódott körmök kezelésénél – nem kevésbé azért, mert nem zavarja a páciens mindennapi életét.

A három részből álló körömkapocs alkalmazható a természetes körömnövekedés helyreállításában gyulladt körömsánc esetén is. Ezt a kezelést kizárólag speciálisan képzett 3TO-Spange terapeuták alkalmazhatják (pedikűrösök, orvosok).

A rugós acéldrótból készült drót végén kampót képzünk, amelyeket a körömsánc alá akasztunk. A középső hurok megcsavarásával a körömsánc óvatosan megemelkedik és a köröm körül található szövetek mentesülnek a nyomástól. A körömkapocs húzóereje és emelőereje révén helyreállítható a köröm természetes növekedése, visszaállítható eredeti formája.

 

BETÖLTÉS...